Σας εστάλη από ilias μέσω του Google Αναγνώστη:
μέσω SYNC Feed Αναζήτησης: διατροφή στις 18/3/2010
Τις πρώτες «μερίδες» χοιρινού κρέατος κατάφεραν να παρασκευάσουν σε εργαστήριο Ολλανδοί επιστήμονες. Τελικός στόχος τους είναι η παραγωγή μπριζόλας και μπιφτεκιού, χωρίς τη σφαγή ζώου. Το επιστημονικό εγχείρημα...Τι μπορείτε να κάνετε από εδώ:
- Εγγραφείτε στο SYNC Feed Αναζήτησης: διατροφή χρησιμοποιώντας τον Google Αναγνώστη
- Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τον Google Αναγνώστη για να παρακολουθείτε εύκολα τις εξελίξεις σε όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου