Σας εστάλη από ilias μέσω του Google Αναγνώστη:
μέσω SYNC Feed Αναζήτησης: ασφάλεια τροφίμων στις 23/3/2010
Το 75,8% των νεκρών πουλερικών που βγαίνουν από τα ευρωπαϊκά σφαγεία είναι μολυσμένα με καμπυλοβακτηρίδια, ενώ το 15,7% είναι μολυσμένα και σαλμονέλες, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA).Η σαλμονέλωση και η καμπυλοβακτηρίωση είναι «οι δύο πιο συχνές ανθρώπινες ασθένειες που προκαλούνται από κατανάλωση τροφίμων», αναφέρει η EFSA στην έκθεσή της που έγινε έπειταΤι μπορείτε να κάνετε από εδώ:
- Εγγραφείτε στο SYNC Feed Αναζήτησης: ασφάλεια τροφίμων χρησιμοποιώντας τον Google Αναγνώστη
- Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τον Google Αναγνώστη για να παρακολουθείτε εύκολα τις εξελίξεις σε όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου