Σας εστάλη από ilias μέσω του Google Αναγνώστη:
μέσω SYNC Feed Αναζήτησης: τρόφιμα στις 11/2/2010
Γλυκό, πικρό, αλμυρό, ξινό και... ουμάμι. Μέχρι πρότινος η πλούσια και μυστηριώδης «πέμπτη γεύση», αν και κάποιοι την είχαν εντοπίσει και περιγράψει εδώ και δεκαετίες στην ασιατική κουζίνα, έμοιαζε να περνάει...Τι μπορείτε να κάνετε από εδώ:
- Εγγραφείτε στο SYNC Feed Αναζήτησης: τρόφιμα χρησιμοποιώντας τον Google Αναγνώστη
- Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τον Google Αναγνώστη για να παρακολουθείτε εύκολα τις εξελίξεις σε όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου