Σας εστάλη από ilias μέσω του Google Αναγνώστη:
μέσω SYNC Feed Αναζήτησης: τρόφιμα στις 27/9/2009
Η κατανάλωση λειτουργικών τροφίμων, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με φυτικές στανόλες ή στερόλες, μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε ποσοστό 30%. Πρόκειται για τρόφιμα που κυκλοφορούν στο εμπόριο κυρίως με μορφή μαργαρίνης και μειώνουν την κακή χοληστερόλη LDL-X σε ποσοστό 16%. Ωε εκ τούτου, ελαττώνουν και το κίνδυνο καρδιαγγειακών επεισοδίων.Η κατανάλωση δύο γραμμαρίων φυτικών στανολών τηνΤι μπορείτε να κάνετε από εδώ:
- Εγγραφείτε στο SYNC Feed Αναζήτησης: τρόφιμα χρησιμοποιώντας τον Google Αναγνώστη
- Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τον Google Αναγνώστη για να παρακολουθείτε εύκολα τις εξελίξεις σε όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου