Σελίδες

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Tρόφιμα με φυτικές στανόλες μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο 30% [FILIATRA...

 
 

Σας εστάλη από ilias μέσω του Google Αναγνώστη:

 
 


Η κατανάλωση λειτουργικών τροφίμων, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με φυτικές στανόλες ή στερόλες, μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε ποσοστό 30%. Πρόκειται για τρόφιμα που κυκλοφορούν στο εμπόριο κυρίως με μορφή μαργαρίνης και μειώνουν την κακή χοληστερόλη LDL-X σε ποσοστό 16%. Ωε εκ τούτου, ελαττώνουν και το κίνδυνο καρδιαγγειακών επεισοδίων.Η κατανάλωση δύο γραμμαρίων φυτικών στανολών την

 
 

Τι μπορείτε να κάνετε από εδώ:

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου