τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Σάββατο 12 Μαρτίου 2011
Η επιστήμη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μαγειρική του μέλλοντος! - Typos.com.cy
Τέλος, ο αμερικανός χημικός προβλέπει ανάλογες αλλαγές στον τρόπο που οι άνθρωποι καταναλώνουν το κρέας. Οι πρωτεΐνες από το
χοιρινό
και το μοσχαρίσιο κρέας θα χρησιμοποιούνται για να παράγονται μπριζόλες σε εργοστάσια...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου