τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011
Ερευνα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τρώμε κρέας «ντοπαρισμένο» με ...
Στην τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την
Ασφάλεια
των
Τροφίμων
(2010), για όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, αναφέρονται αντοχές του κολοβακτηριδίου το οποίο απομονώνεται σε κοτόπουλα οι οποίες φθάνουν στο 44% για ορισμένα αντιβιοτικά ..."
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου