τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010
ENVIRONMENTFOOD: ο κοινωνικός ρόλος ενός chef
Τεχνολογία
Τροφίμων
. Τεχνολογία
Τροφίμων
.
Ασφάλεια
(HACCP) & Ποιότητα
Τροφίμων
: πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2008.
Ασφάλεια
(HACCP) & Ποιότητα
Τροφίμων
: πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2008. Εξ'αποστάσεως εκπαίδευση - elearn στο ΕΚΠΑ ..."
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου