τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010
Νισίνη E234, νανοτεχνολογία, HACCP και Listeria monocytogenes
Εφαρμογές νισίνης μέσω νανοσωματιδίων θα αποτελεί πραγματική επανάσταση στην τεχνολογία τροφίμων και τα συστήματα
ασφάλειας τροφίμων
HACCP μια και ως φυσικό πρόσθετο έχει και καλό προφιλ στον καταναλωτή. Έχει γίνει σχετική ερευνητική ..."
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου