τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010
Καλλίστη Γεύσις: Ημέρες ποντιακής κουζίνας - Αθηνόραμα
...
λάδι καυκαλήθρας, όπως και κους κους με γαύρο (νομίζω ότι λέγεται χαψία στα ποντιακά) και
αβγά
ρέγκας, κουνέλι κονφί με κίτρινη κολοκύθα και όχι μόνο.
...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου