τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
Τα μονοακόρεστα λίπη αυξάνουν την «καλή» χοληστερόλη - Το Βήμα Online
Τα τρόφιμα με μεγάλη περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα
λίπη
, όπως το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, οι ξηροί καρποί και το αβοκάντο, όχι μόνο βοηθούν στη μείωση της
...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου