Παρακολουθήσαμε προχθές την εκπομπή "Chef Στον Αέρα" στο Σκάι. Σε κάποια στιγμή ο καλεσμένος και η παρουσιάστρια ετοιμάζουν κεφτεδάκια. Τα κεφτεδάκια τα βουτάνε στο αλεύρι πριν τηγανιστούν. Η παρουσιάστρια έχει την απορία και ρωτάει τον καλεσμένο (μάγειρα, σεφ) αν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί το αλεύρι που χρησιμοποιήθηκε για να αλευρώσουμε τα κεφτεδάκια η μήπως είναι ανθυγιεινό, και ο καλεσμένος"
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου