τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010
Λάδι, ξηροί καρποί αυξάνουν την «καλή» χοληστερόλη [Νέα Δίαιτα]
Τα τρόφιμα με μεγάλη περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λίπη, όπως το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, οι ξηροί καρποί και το αβοκάντο, όχι μόνο βοηθούν στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης LDL, αλλά επιπλέον αυξάνουν την «καλή»..."
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου