τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010
Semillon για τη μανιταρόσουπα - Η Καθημερινή
Μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους, αλλά παροδοσιακά ψήνεται στο φούρνο και περιχύνεται από μια σάλτσα με βάση τα εντόσθια του πουλιού, λάδι,
λεμόνι
και
...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου