τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010
Η διαδικασία της απόσταξης [ΠάμεΚαρίτσα]
Μιας και πλησιάζει ο καιρός για την παραγωγή τσίπουρου ας δούμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές.Η διαδικασία της απόσταξηςα. προσοχή στον άμβυκα• Κανένα τμήμα του καζανιού γενικά δεν πρέπει να είναι από μόλυβδο (μολύβι)...."
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου