τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010
Γιαούρτι με νανοσωματίδια, ενάντια στους ιούς - ΕΡΤ
Οι εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν ήδη ότι αυτά τα «ασημένια» -κατά τα άλλα ακίνδυνα- βακτήρια του
γιαουρτιού
μπορούν να καταστήσουν ορισμένους ιούς
...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου