τα πάντα γύρω από τα τρόφιμα
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010
Κάμψη παραγωγής βασικών ειδών διατροφής - ANAgi.gr
Επίσης, μειώθηκε η παραγωγή
γιαουρτιού
κατά 1,45%, των μαργαρινών και λοιπών βρώσιμων λιπών κατά 37%, των προϊόντων τομάτας κατά 23%, των εξευγενισμένων
...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου